Het merendeel van onze groenten, fruit, vlees, zuivel en brood komt van biologische boerderij Hoeve Biesland.
Deze eigenwijze boer werkt mét de natuur, de bodemkwaliteit wordt steeds beter wat de biodiversiteit doet opleven.
Een boer die met ‘gesloten kringloop’ en duurzaam werkt. En slechts 15km van Le Nord vandaan, dus nog lokaal ook.
Door de verschillende ruimtes is er altijd sfeer en gezelligheid. Het urban chique restaurant gedeelte van Le Nord (voor lunch gezelschappen vanaf 20 personen).
Onze chefkok Sjoerd werkt graag met de fijnste ingrediënten, dus graag lokaal gezond en met respect voor de natuur. Met een gezonde vette knipoog naar de klassieke Franse keuken bereidt hij verrassende vlees, vis, vegetarische en vegan gerechten.
De geweldige brigade van Le Nord serveert u een gezellige en smaakvolle avond.
Door de ruime keuze in bieren en wijnen wordt altijd een juist advies gegeven. Van vertrouwde en lokale bieren naar alcoholvrije spirits tot aan natuurwijnen uit vergeten wijnlanden.
U kunt vooraf kiezen uit maximaal 4 verschillende lunchgerechten. Op de dag zelf kan uw gezelschap uit deze 4 kiezen.
De lunchgerechten met bijhorende prijzen vindt u hier op pagina 4 en 5.
Uiteraard kunnen we ook met uw dieetwensen rekening houden, zoals vegetariërs/ vegan en allergieën, mits we de wensen en het aantal vooraf weten.
Keuzemenu 's |
---|
2 gangen | 3 gangen |
---|---|
€ 42 | € 49 |
per persoon
GELEI VAN DOPERWT *
Sap van snijbonen | olie van daslook | crème van sinaasappel | snijbonen spaghetti | lijnzaad krokant
GEROOSTERDE MAKREEL
Kimchi van roodlof | nashipeer | mirin-mayonaise | daikon
STEAK TARTAAR *
Ingelegde eidooier | crostini | saffraan mayonaise | zoetzure sjalot | mosterdzaad
* Biologisch product van boerderij Hoeve Biesland te Delfgauw, lokaal, duurzaam & eigenwijs
GEBAKKEN BLOEMKOOL *
Onze lieve vrouwe bedro beurre blanc | ajo blanco | zoetzure citroen | dukkah
GEBAKKEN LENG
Viennoise van dragon en parmezaanse kaas |crème van courgette en verjus | gegrilde courgette | antiboise met beurre noisette
GEGRILDE ENTRECÔTE *
Chimichurri | jus van gerookte paprika en sambai azijn | gebakken polenta
Bijgerechten bij hoofdgang
LE NORD SKIN-ON FRIET 6
Friet | gerookte pimenton zout |
gerookte paprikamayonaise
LE NORD’S BIOLOGISCHE SALADE * 6
Wisselende salade met seizoensgebonden ingrediënten
LE NORD’S BIOLOGISCHE GROENTEN * 6
Wisselende groenten met seizoensgebonden ingrediënten
* Biologisch product van boerderij Hoeve Biesland te Delfgauw, lokaal, duurzaam & eigenwijs
CHOCOLADE
Ganache & brownie | gekarameliseerde banaan | mandarijnsorbet
BROODPUDDING
Ingelegde rabarber | hangop | sorbet van framboos
Om bij gezelschappen vanaf 10 personen ook de gewenste kwaliteit en met de juiste snelheid te serveren en omdat we met dagverse en veelal biologische producten werken bespreken we vooraf graag met u een keuze van de lunchkaart of een 2 of 3 gangen keuzemenu. Waarbij zowel in het voorgerecht als in het hoofdgerecht een keuze is uit vis, vlees en vegan. Gedurende de lunch kunnen uw tafelgenoten dan kiezen uit 1 van deze gerechten per gang. Indien het mogelijk is uiterlijk 1 dag voor gereserveerde datum ieders persoonlijke keuze door te geven per mail bevelen we dit sterk aan.
Als u nog vragen heeft dan helpen we u graag verder.
Voor vragen of een belverzoek kunt u replyen op deze mail oftewel mailen naar reserveringen@lenord.nl
Gelieve niet te bellen naar Le Nord, afdeling reserveringen is immers hier niet bereikbaar om bijvoorbeeld uw vragen juist te beantwoorden.
Afhankelijk van de prioriteit beantwoorden we uw mail altijd tussen een paar uur en 2 dagen.
Uiterlijk 2 dagen voor gereserveerde datum vernemen we graag:
U kunt uw wensen doorgeven per mail aan: reserveringen@lenord.nl