Uitdagende vacatures voor leuke mensen:

Vacatures

(Assistent-) Bedrijfsleider

Bonjour Leider, Ben jíj die BAAS?, waar we van houden! Ben jij onze nieuwe operationeel leidinggevende, waar jouw team van houdt? Wij zoeken dé bedrijfsleider of dé assistent-bedrijfsleider. Ben jij dat? Lees gauw verder en

Lees meer »

Achtergrond informatie:

VERGROENING

Allereerst, waar we trots op zijn. Momenteel zitten beide horecazaken in een transitie naar steeds meer vergroening. Waar mogelijk werken we met biologische, duurzame en lokale leveranciers. Inmiddels komen onze biologische groenten, fruit, zuivel en vlees hoofdzakelijk van boerderij Hoeve Biesland. En werken we met de duurzame en traceerbare vis van Schmidt zeevis. Beide zitten op nog geen 15 kilometer van ons, erg lokaal dus. En tappen het meest duurzame pils van Gulpener Brouwerij.

Ook onze gasten motiveren we graag in groene en duurzame keuzes. Op onze menukaarten staan ook originele vegetarische en vegan keuzes.

LE NORD | Bistrot | Lunch | Bier & Wijnbar
In Rotterdam Noord, bij de achterzijde van Centraal Station, op de hoek van het horecapleintje zit LE NORD gevestigd. Een zaak met veel gezellige levendigheid en prettige gasten. Dagelijks is er vanaf het borrelmoment veel bedrijvigheid, hebben we veel diner en borrels in de gevarieerde ruimtes. Ook grotere gezelschappen ontvangen we graag, wat de locatie divers en levendig maakt.

LE NORD (binnen 75 + terras 125 couvert + borrelruimte + bar) heeft voornamelijk een Frans en Italiaans georiënteerde dinerkaart en serveert ook elke dag lunch. En is (in normale tijden) 7 dagen per week geopend vanaf 12:00uur.

En die broer groeit verder:

LE NORD | Wijnwinkel | Private Dining

In het pand naast horecazaak LE NORD is er sinds 2019 uitgebreid met een wijnwinkel en een private dining ruimte voor max. 20 personen. Alwaar ook bijvoorbeeld wijnproeverijen en wijn-spijs avonden georganiseerd worden. 

En LE NORD heeft ook een zusje:

L’OUEST | Shared Dining | Lunch | Wijnbar

In het centrum van Rotterdam op de hoek van de ‘Rue de Mode’  Van Oldenbarneveltstraat zit in het karakteristieke vooroorlogs pand L’OUEST gevestigd. Sinds 2009 is deze intieme horecazaak (zowel binnen als buiten 30 couvert) uitgegroeid tot een populaire horecazaak voor genieters van kwalitatief hoogwaardig eten en voornamelijk wijnen (100 verschillende). L’OUEST legt de nadruk op de Franse, Italiaanse en Spaanse keuken. De dinerkaart van L’OUEST bestaat oa uit gerechten welke je met elkaar deelt en uitgebreide kaaskaart. Uiteraard vinden we de hoge kwaliteit van eten, drinken, service, uitstraling en ambiance erg belangrijk. L’OUEST is 5 dagen per week geopend, met in het weekend ook lunch.

Deel dit bericht via: